lauantai 14. huhtikuuta 2018

Tervetuloa

Uusi blogi kutkuttaa aina mieltä. Mahdollisuuksia on vaikka mihin, eikä vanha painolasti rasita. Avaimet on omissa käsissä, voin viedä blogia mihin suuntaan tahdon. Tervetuloa siis mukaan.

Aiemmin kirjoitin Tuplajuttu-blogia. Se keskittyi lapsiin, meidän perheeseen ja kaksostyttöjen odotusaikaan. Jonkin verran myös ompelu ja muut harrastukset vilahtelivat blogissa. Kyseiseen blogiin ei ollut enää oikein mitään kirjoitettavaa. Perhe-elämä toki jatkuu edelleen ja tulee taatusti vaihtelevissa määrin näkymään tässäkin blogissa.

Mitäkö sitten aion tänne teille kirjoittaa? Hyvä kysymys. Ehkäpä aika näyttää sen. Todennäköisesti tämä blogi kietoutuu hitaamman elämän ympärille. Itse tekeminen, kierrätys ja ekologisuus ovat omaa sydäntä lähellä. Haaveissa olisi omavaraisempi elämä luontoa kunnioittaen.  Eräs suurehko ikuisuusprojektikin on työn alla ja varmasti siitäkin tulee kerrottua teille.

Loppuun vielä muutama sana minusta. Olen vuonna 1987 syntynyt naisimmeinen, viiden eläväisen lapsen äiti ja yhden miehen aviovaimo. Melkoiset tehtävät täytettäväksi. Ammatiltani olen ompelija ja toimin yrittäjänä. Käsityöt ovat työn lisäksi rakas harrastukseni. Ompelen, neulon, virkkaan, kirjon... Mitä milloinkin. Rakastan vanhoja tavaroita ja esineitä. Kirpputorit ovat ihania aarreaittoja, joista kulkeutuu meille kaikenlaista tarpeellista ja tarpeetonta. Usein pääni pursuaa ideoita enemmän kuin kädet ehtivät tehdä.

Katsotaan mitä tämä blogi tuo tullessaan.

Nea


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti